Atatürk İlkokulu

Vizyon: Bilgi,beceri ve yüksek ahlaki değerlerle donatılmış,gelişen ve değişen teknıolojiye ayak uydurabilen, geleceğe güvenle bakan bireylerin yetiştiği bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Hızla değişen dünyada, katılımcı veli, değişimlere açık öğretmen, milli manevi değerlerine sahip çıkan,bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı,üretken,sorumluluk sahibi öğrencilerle, çağdaş bir ortamda nitelikli bir eğitim vermek için varız.

Başarılar: 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ , HEKİME ve SAĞLIK PERSONELİNE SAYGI KONULU RESİM YARIŞMASI İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ , ZEKA OYUNLARI TURNUVASI İLÇE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ , 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE İKİNCİLİĞİ ,

Sportif Etkinlikler: BASKETBOL,VOLEYBOL ,FUTBOL,ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler: TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: SIFIR ATIK, OKULUM TEMİZ,ATATÜRK OKUYOR YARIŞIYOR,DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e TWİNNİNG, ERASMUS

WEB - https://unyeataturk.meb.k12.tr

Adres - Burunucu Mah.Şifa Sok. No9 ÜNYE/ORDU

Yerleşim Yeri - Burunucu Mahallesi Şifa Sok. No:9 ÜNYE/ORDU

Adres - Burunucu Mah.Şifa Sok. No9 ÜNYE/ORDU

Ulaşım Okulumuz Ünye merkeze 1 km uzaklıkta olup ulaşım her yönden yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km