Ülkemin Kuşları

Türkiye, Romanya ve Arnavutluk  ülkelerinden 12 öğretmenin birlikte çalıştığı eTwinning projemizde amacımız :Öğrencilerin ülkesinde yaşayan çeşitli kuş türlerini öğrenmeleri, birbirlerine tanıtmaları, nesli tükenmekte olan türler ile ilgili farkındalık edinmeleri, doğa ve hayvan sevgisi kazanmalarını sağlamaktır. Tüm bunların yanında öğrenciler, web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanmayı öğrenecek; hikaye, masal, fabl ve şiir yazma becerilerini geliştireceklerdir.Kuş tanıtımlarımızı özellikle nesli tükenen ya da tükenmekte olan kuşları seçerek yaptık. Kuş evleri yaparak bunları süsledik. Karşı okul takımlarımızla kuş tanıtımı yaptık, kuşlarla ilgili şiirler yazdık, atasözü ve deyimleri toparlayarak bir e kitap hazırladık.Çocuklarımızda  nesli tükenmekte olan kuşlarla ilgili farkındalık sağladık.

18.01.2022 164

18-01-202218-01-202218-01-2022