NEGATİVE WORLD POSİTİVE CHİLD ETWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Ayşe YÜKSEL ve Müdür Yardımcısı Sevgi YILMAZ DÖNGEL tarafından yürütülen eTwinning projemiz doğru, güzel ve etkili çalışmalar ve  farklı açılardan ; Övgü ve cesaretlendirme yöntemi ile çocukların tüm güzel yönlerini keşfetmeyi amaçlamaktadır. Çocuklarla daha 'kaliteli zaman' geçirmeyi, çocukların kendilerini keşfetmelerini sağlamayı, pandemi, savaş ve küresel ısınma gibi olumsuz etkenler karşısında çocuklar arasında bilim, sanat ve iyilik dolu bir dünya yaratmayı hedefliyor.

PROJEMİZDE

*Öğrencilerin sanata olan ilgisini geliştirmek.

* Çevresindeki olaylar hakkında farkındalık yaratmak.

* Çeşitli aktivitelerde grup çalışması yaparak işbirliği becerilerini geliştirmek.

* Resim, müzik, resim, kodlamanın yanı sıra eğlenceli ve öğrenimle matematik oyunlarından yararlanmayı mümkün kılmaktadır.

* İnsanlara, hayvanlara, bitkilere ve eşyalara, şefkat, sevgi ve saygı göstererek anlam vermek.

* Öğrencilerimize eğlenceli vakit geçirmek için web2 araçlarını öğretmeyi amaçlıyoruz.

24.12.2020 176

25-12-202025-12-202025-12-202024-12-202024-12-2020