Atatürk İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,Hizmet alan öğrencilerin ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı öğrenci başarı ve davranışlarıyla ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ , HEKİME ve SAĞLIK PERSONELİNE SAYGI KONULU RESİM YARIŞMASI İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ , ZEKA OYUNLARI TURNUVASI İLÇE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ , 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE İKİNCİLİĞİ ,

Saatler: 9:05 - 14:50
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL,VOLEYBOL ,FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler: TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: SIFIR ATIK, OKULUM TEMİZ,ATATÜRK OKUYOR YARIŞIYOR,DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e TWİNNİNG, ERASMUS

WEB - https://unyeataturk.meb.k12.tr

Adres - Burunucu Mah.Şifa Sok. No9 ÜNYE/ORDU

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Burunucu Mahallesi Şifa Sok. No:9 ÜNYE/ORDU

Adres - Burunucu Mah.Şifa Sok. No9 ÜNYE/ORDU

Ulaşım Okulumuz Ünye merkeze 1 km uzaklıkta olup ulaşım her yönden yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km